Veilige haven komt in zicht voor Go Ahead Eagles

By | 2 april 2017

Vandaag 3 jaar geleden

Op de 29e speeldag van het seizoen 2013-2014 zet promovendus Go Ahead Eagles de misschien wel beslissende stap richting lijfsbehoud. De 2-1 overwinning op NAC brengt de Deventenaren een flink stuk dichter bij de veilige haven.

Henrico Drost is op deze woensdagavond de grote schlemiel. Met zijn eigen goal enkele minuten voor tijd laat de meest onfortuinlijke helft van de Kampense tweeling de Adelaarshorst ontploffen. Het Deventer publiek kan zich langzaam maar zeker opmaken op een nieuw seizoen Eredivisievoetbal.

Dat Erik Falkenburg, de Deense geweldenaar Stephan Andersen, Lars Lambooij en Bart Vriends na het verlossende fluitsignaal hun vreugde delen met hun fans, valt daarom heel goed te begrijpen.

2 april 2014 Deventer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *