AGOVV legt OWIOS te weinig in de weg: 1-3

By | 15 april 2017

AGOVV heeft geen goed vervolg kunnen geven aan de 4-0 overwinning zeven dagen eerder op vv Dieren. Tegen OWIOS waren zaterdagmiddag de spreekstalmeesters in de omroepkabine de enige vertegenwoordigers van de thuisclub die er daadwerkelijk in knalden… De spelers van de Apeldoornse tweedeklasser legden de tegenstander uit Oldebroek te weinig in de weg om een nederlaag te voorkomen: 1-3.

De Blauwen braken in de veertiende minuut de score wel in hun voordeel open. Op aangeven van Joey Bosz passeerde Yuri Brentjens keeper Ponstein. Het kruit was daarmee meteen verschoten. AGOVV wist z’n voorsprong niet verder uit te bouwen. Sterker nog, het incasseerde in de blessuretijd van de eerste helft een strafschop waaruit de gelijkmaker viel.

In de tweede helft schoten Veldhoen (54.) en Vosselman (85.) de bezoekers naar de zege. AGOVV kreeg wel kansen om wat terug te doen, de blauwe voorwaartsen kregen het vizier echter niet op de noodzakelijke scherpte.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *