Erik ten Hag gaat op de schouders na promotie

By | 26 mei 2017

Vandaag 4 jaar geleden

Erik ten Hag gaat op de schouders. Na zeventien jaar absentie keert Go Ahead Eagles terug in de eredivisie. De ontlading in Volendam is enorm. Spelers en meegereisde supporters eren de man die de terugkeer in ’s lands hoogste speelklasse heeft bewerkstelligd.

De flow waarin Go Ahead Eagles terecht komt vanaf het moment waarop het op de laatste speeldag gedoodverfd kampioen FC Volendam van alle titelillusies berooft, raakt het in de play-offs niet meer kwijt. Na FC Dordrecht en VVV Venlo stuiten Ten Hag c.s. in de finales van de nacompetitie andermaal op het FC Volendam van Hans de Koning. Met de 3-0 overwinning op donderdagavond in de Adelaarshorst wordt in de eerste van twee finaleduels meteen de beslissende tik uitgedeeld. De 1-0 nederlaag in Volendam brengt de lang verwachte terugkeer in de eredivisie niet meer in gevaar.

Het blijft alleen jammer dat niet meer Go Ahead Eagles-supporters de beslissende wedstrijd in Volendam meemaken. Door allerlei achterlijke veiligheidsmaatregelen, waar we in Nederland patent op hebben, speelt de ontknoping zich af in een halfvol (halfleeg?) stadion.

26 mei 2013 Volendam

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *