Beekbergen strandt in eerste ronde van play-offs

By | 25 mei 2017

Beekbergen mag de hoop op een snelle terugkeer in de derde klasse na donderdagmiddag definitief begraven. Op eigen veld kwamen de manschappen van trainer Chris Verbeek niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Lettele.

Na de 4-3 nederlaag in de heenwedstrijd van vier dagen eerder moesten de Beekbergenaren met minimaal twee doelpunten verschil winnen om hun promotiekansen te waarborgen. Aan de zonovergoten Veldhofweg slaagde de thuisploeg niet in die opzet.

De 0-1 van Bas Huijsmans leidde tien minuten voor het einde van de eerste helft het begin van het einde in. Verder dan de gelijkmaker van Rico de Boer kwam Beekbergen niet. De eerste ronde van de nacompetitie betekende zodoende meteen het eindpunt. Het seizoen zit er op voor de geelzwarten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *