GA Eagles moet noodgedwongen ontdemmeren

By | 25 mei 2017

Vandaag 2 jaar geleden

Het seizoen 2014-2015 kent voor Go Ahead Eagles geen goede afloop. In de nacompetitie delven de Deventenaren onbegrijpelijkerwijs het onderspit tegen een stelletje dravers uit Doetinchem. Nadat drie dagen eerder op de Vijverberg al met 1-0 is verloren, maakt De Graafschap de klus op Tweede Pinksterdag in de Adelaarshorst af.

Go Ahead Eagles wint in de betreffende jaargang zowel in Olle als in de Kuip. Deze resultaten kunnen de bittere gang naar de play-offs niet verhinderen. Evenals in het huidige seizoen levert een trainerswissel niet het beoogde schokeffect op. Ook vernieuwende coaches blijven immers afhankelijk van scorende spitsen en verdedigers die hun opponenten het maken van doelpunten beletten.

In Oudewater is twee jaar na dato nog altijd een supporter druk doende met ontdemmeren. En als iemand zowel recht van spreken als recht op kritiek heeft, is hij het. In tegenstelling tot alle passerende Yuppen die nogal amateuristisch een professionaliseringsslag willen maken en enkel oog hebben voor hun eigen carrière, laat Go Ahead Eagles’ meest trouwe supporter zijn club nooit in de steek.

25 mei 2015 Deventer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *