Slopers leveren geen half werk in de Jan Steenlaan

By | 13 juni 2017

Vandaag 4 jaar geleden

Orden is inmiddels al helemaal gewend aan z’n nieuwe plein. Alvorens het winkelcentrum in huidige vorm verrijst, moet er wel eerst het nodige tegen de vlakte.

Het is al weer vier jaar geleden dat de bulldozers een spoor van vernieling door de wijk trekken. De Jan Steenlaan, de Paulus Potterlaan en een deel van de Frans Halslaan krijgen in die junidagen van 2013 een grondige make-over. Van de oorspronkelijke bebouwing blijft weinig overeind. De portiekwoningen tegenover het oude plein moeten er als laatste aan geloven. De slopers leveren geen half werk. Er staat na gedane arbeid geen steen meer overeind. Puin is het enige dat resteert.

Het nieuwe winkelcentrum voegt zeker wat toe aan de buurt. Al is de wijk zelf er naar mijn bescheiden mening niet bepaald op vooruit gegaan. Apeldorp is al lang niet meer wat het ooit geweest is. Tijden waarin alles in orde(n) is, behoren al lang en breed tot het verleden.

13 juni 2013 Apeldoorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *