Go Ahead Eagles komt goed weg in Emmen

By | 23 september 2017

Go Ahead Eagles heeft vrijdagavond een zwaarbevochten punt overgehouden aan de uitwedstrijd bij FC Emmen. In de JENS Vesting mochten de Deventenaren niet mopperen dat ze met een 0-0 stand het eindsignaal haalden.

Het was een klein mirakel dat de wederom ondermaats acterende eredivisiedegradant voor het eerst dit seizoen de nul hield. Het zei voldoende dat keeper Sonny Stevens – samen met de onvermoeibare Joey Suk – uitgroeide tot de beste man aan Eagles-kant.

Drie dagen nadat Go Ahead Eagles zich ten koste van tweededivisionist Barendrecht plaatste voor de tweede ronde van de KNVB beker bleef het in Drenthe mijlenver van een overwinning verwijderd. Het toevalsvoetbal dat de ploeg dit seizoen speelt, leidde nergens toe. Het is vooral hopen op ingevingen van Sam Hendriks. In 90 minuten kreeg de Eagles-topscorer op zijn eiland echter geen enkele bruikbare bal van zijn medespelers. En aangezien die medespelers de goal van Emmen-keeper Dennis Telgenkamp eveneens angstvallig meden, hadden de bezoekers tot Kerstmis door kunnen blijven voetballen zonder ooit doel te treffen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *