Csv Apeldoorn heeft eerste overwinning te pakken

By | 23 september 2017

Csv Apeldoorn heeft de uitschakeling voor de KNVB beker en de matige competitiestart op de best denkbare manier van zich afgespeeld. In het zonovergoten Nijkerk veegde de equipe van trainer Jürgen Schefczyk zaterdagmiddag NSC met 0-5 van het veld.

Na het gelijke spel tegen Staphorst en de verliespartijen tegen Zuidvogels en de amateurs van Ajax lieten de Apeldoorners er op sportpark De Burcht geen gras over groeien. Binnen een minuut rondde Sander Krijns een voorzet van Jamarro Diks doeltreffend met het hoofd af. Maarten Boeve (20.) en de sterk spelende Diks (45.) zorgden al halverwege voor de voortijdige beslissing.

Door opnieuw een treffer van Boeve (67.) en een eigen goal van NSC’er Katshima, die een schot van Steven van Es achter zijn eigen doelman werkte, bouwden de bezoekers hun voorsprong in de tweede helft verder uit. Wanneer de csv’ers voor de goal van de tegenpartij iets nauwkeuriger waren geweest, hadden dubbele cijfers alleszins tot de mogelijkheden behoord.