Herboren AGOVV droogt EMM Randwijk met 8-1 af

By | 5 oktober 2017

Vandaag 4 jaar geleden

In de nasleep van het faillissement van de proftak hangt ook het voorbestaan van de amateurvereniging lang AGOVV aan een zijden draadje. Het eerste elftal probeert in het seizoen 2013-2014 op het sportieve vlak een doorstart te maken in de vierde klasse van het zaterdagvoetbal.

Het leedvermaak is groot in de Apeldoornse (voetbal)gemeenschap. Waar een groot dorp klein in kan zijn. De ware aard van het beestje verloochent zich niet. Hoezeer diverse instanties en groeperingen ook hun best doen om de 100-jarige vereniging de definitieve doodschop te geven, de onvermoeibare inzet van een handjevol getrouwen en de steun van een goedgezinde lokale ondernemer houden AGOVV overeind.

Dat er driekwart jaar na het einde van betaald voetbal er in elk geval nog gevoetbald wordt op sportpark Berg en Bos mag op zich al een klein wonder heten. Op het veld worden de eerste tekenen van herstel al voorzichtig zichtbaar. Vanaf het terras zien de overgebleven supporters hoe de Blauwen het altijd lastige EMM uit Randwijk met 8-1 van het veld vegen.

5 oktober 2013 Apeldoorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *