csv Apeldoorn mag niet mopperen met gelijkspel

By | 21 oktober 2017

csv Apeldoorn blijft wachten op de eerste thuiszege van het seizoen. Tegen hekkensluiter Urk kwam de ploeg van trainer Jürgen Schefczyk zaterdagmiddag niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Met dat ene punt mochten de Apeldoorners niet mopperen.

Urk had de onzekere thuisploeg al in de eerste 45 minuten definitief buitenspel kunnen zetten op sportpark Orderbos. Met een ruststand van 0-1 deden de mannen van Richard Karrenbelt zichzelf ernstig tekort. Kansen kregen ze meer dan voldoende, die kansen afmaken bleek iets te veel gevraagd.

Op grond van die verspilzucht voor de Apeldoornse goal mocht csv bij aanvang van de tweede helft nog de hoop koesteren een nederlaag af te wenden. Met de gelijkmaker van invaller Fedde Timmer in de zeventigste minuut kreeg csv Apeldoorn eigenlijk meer dan het verdiende.