WSV/FSG Academy knokt zich naar gelijkspel

By | 29 oktober 2017

WSV/FSG Academy heeft zaterdagavond zijn eerste punt behaald in Omnisport. Apeldoorns hoogst spelende zaalvoetbalploeg hield ASV Lebo op 4-4.

De landskampioen van 2016 leek in Apeldoorn een eenvoudige avond tegemoet te gaan. Halverwege stonden de Amsterdammers al op een 0-2 voorsprong. WSV/FSG Academy mocht niet klagen dat het slechts twee doelpunten tegen kreeg in de eerste helft.

Reza Ngarigota, die het spel van de thuisploeg na rust extra power gaf, verkleinde WSV’s achterstand tot 1-2. Toen ASV Lebo uitliep naar 1-4 en het verschil uitbouwde naar drie goals leek de wedstrijd gespeeld. De bezoekers gaven hun voorsprong in de slotfase echter alsnog uit handen. Het risico door keeper Manuel Hoogewoning mee te laten voetballen pakte goed uit voor WSV/FSG Academy. Door goals van nota bene de doelman zelf, Jordy Woerdman en een eigen goal na voorbereidend werk van Ngarigota kreeg het team van coach Anouk Roest loon naar werken.