Go Ahead Eagles al vroeg in Sinterklaasstemming

By | 1 december 2017

Go Ahead Eagles moet zich langzamerhand ernstig zorgen gaan maken. Er zijn weliswaar nog 22 wedstrijden te gaan in de Jupiler League, wanneer de Deventenaren volharden om zich zo voor schut te laten zetten als vrijdagavond in Den Bosch, wordt het veiligstellen van een play-offplek een moeilijk verhaal.

Met 3-0 lieten de manschappen trainer Leon Vlemmings FC Den Bosch winnen. Vier dagen voor pakjesavond reikten de bezoekers de thuisclub de doelpunten op een presenteerblaadje aan. Voorafgaand aan het duel wist De Stentor te melden dat Vlemmings met Tim Hölscher een extra pion op het middenveld posteerde. Doel daarvan was om wat extra defensieve zekerheid te creëren. Zoals tot dusverre alle tactische vondsten van de verantwoordelijke systeembeheerder van Go Ahead Eagles pakte ook deze zet niet helemaal lekker uit.

Al voor het rustsignaal stond in de kille Vliert de eindstand op het scorebord. Niemand aan Eagles-zijde legde Jort van der Sande (9. en 29.) en Niek Vossebelt (38.) een strobreed in de weg om het scoren te beletten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *