Tailor ouderwets vakman voor defensief maatwerk

By | 6 januari 2018

Vandaag 6 jaar geleden

In de eerste week van januari 2012 keert bij AGOVV Apeldoorn de schoenmaker niet terug bij zijn leest, maar de kleermaker… Na een kortstondig avontuur bij het Cypriotische Omonia Aradippou zet Stanley Tailor weer voet op vertrouwde bodem.

In de nieuwjaarswedstrijd tegen Hollandia (2-1) laat de Utrechter zien in vijf maanden Cyprus weinig aan scherpte te hebben ingeboet. Spelend met het ongebruikelijke rugnummer 44 blijft de verloren zoon eenvoudig op de been. Sober. Oerdegelijk. Sterk in de duels. En als vanouds bijzonder rap van de tongriem gesneden, zoals de iets te laconieke Michiel Hemmen in de eerste helft ondervindt na onnodig balverlies…

Tailors, zoals kleermakers in het Angelsakische taalgebied door het leven gaan, staan bekend als vaklui van het oude stempel. Ze leveren maatwerk, kwaliteit. Wat dat betreft doet Stanley Tailor zijn naam alle eer aan. Als verdediger op Jupiler League-niveau heeft de defensieve vakman zijn specialisme al veelvuldig onder bewijs gesteld.

Voor de microfoon en de camera van Jan Sommerdijk van Omroep Gelderland verkondigt de rots in de branding aansluitend er helemaal klaar voor te zijn wanneer trainer Hans van Arum hem nodig heeft.

6 januari 2012 Apeldoorn

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *