Blessuretijd duurt iets te lang voor AGOVV

By | 3 februari 2018

Een punt leek al veilig in de pocket te zitten, toch moest AGOVV zaterdagmiddag buigen voor OWIOS. Diep in blessuretijd kaapten de bezoekers uit Oldebroek een 2-3 overwinning weg uit Apeldoorn.

Lang leek het erop dat de Blauwen de overwinning van zeven dagen eerder bij Blauw Geel in Ede op eigen veld konden herhalen. Tot twee keer toe nam de thuisploeg op sportpark Berg en Bos een voorsprong. De doelpunten van Yuri Brentjens (41.) en Luca Hendriks (70.) volstonden evenwel niet voor een zege, en zelfs niet voor een gelijkspel.

In de toegevoegde tijd ging het mis voor AGOVV. In aansluiting op een blessurebehandeling van Blauwen-doelman Mike Koldenhof sloeg OWIOS tweemaal toe. Snoek en invaller Nagelhout velden het vonnis over de onfortuinlijke Apeldoorners.

De rode kaart die Petu Toisuta in de 100e minuut van de scheidsrechter kreeg was even overbodig als de hoeveelheid extra minuten die de man met de fluit bijtelde.