Nieuw blauw vreemdelingenlegioen op de foto

By | 16 februari 2018

Vandaag 6 jaar geleden

De winterse transfer window is al ruim twee weken eerder gesloten. Beter laat dan nooit trommelt de BVO AGOVV hoffotograaf Peter Lous op om op een grijze donderdagmiddag de gerenoveerde selectie van de Blauwenprofs te vereeuwigen.

In januari heeft er een aanzienlijke volksverhuizing plaatsgevonden. Er staat ineens een compleet vreemdelingenlegioen. Naast een tweetal oude bekenden bevat het statieportret nogal wat nieuwe gezichten. Stanley Tailor en Dennis van der Ree keren terug op het oude nest. Daarnaast strijken de Slowaken Karel Mondek en Lukáš Ďuriška, de Schot Kevin Kerr, de Spanjaard Roberto Batres, de Tsjech Vojtech Schulmeister, de Nederlandse Turk Serdar Gökkaya (ex-Heracles), de van Vitesse afkomstige Hayri Pinarci en keeper René Oosterhof neer in het Fly Brazil stadion.

Van alle nieuwkomers springt de vriendin van Batres het meest in het oog. De bekoorlijke Marisa is de enige die écht indruk maakt. Vraag het maar aan Hans Hylkema en Jan van Ernst. Personeel en gasten van Vakantiepark Het Lierderholt, waar hij is ondergebracht, betreuren het ten zeerste dat de Spanjaard al na enkele weken zonder speelminuten huiswaarts keert.

16 februari 2012 Apeldoorn

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *