Go Ahead Eagles snakt naar het voorjaar

By | 17 februari 2018

Go Ahead Eagles leed vrijdagavond de vierde opeenvolgende nederlaag. In het Yanmar stadion in Almere was Almere City FC met 2-0 te sterk voor de povere Deventenaren.

Desondanks kon Jan van Staa zich de luxe veroorloven om huurlingen van Manchester City en Juventus op de reservebank te posteren. In totaal had de interim-trainer van Go Ahead Eagles voor de uitwedstrijd bij Almere City FC liefst elf wisselspelers opgetrommeld. Om het elftal dat aan de aftrap verscheen te vervangen door elf nóg hopelozere gevallen, is a) reglementair niet toegestaan en zal Go Ahead Eagles b) dit seizoen geen play-off plaats meer opleveren.

Het was andermaal bijzonder armoedig wat Van Staa’s discipelen op de mat legden. Over dat de schade beperkt bleef tot de twee tegengoals van Gaston Salasiwa en wat blikschade veroorzaakt door de personenauto die bij aankomst in Almere op de spelersbus van Go Ahead Eagles botste, mocht de nieuwe nummer zeventien van de Jupiler League niet klagen.

Na 25 speeldagen weet de eredivisiedegradant alleen RKC Waalwijk (slechter doelsaldo), Helmond Sport (één punt minder) en hekkensluiter jong FC Utrecht (tien punten minder) nog onder zich. Het uitgebluste Go Ahead Eagles snakt duidelijk naar het voorjaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *