‘Puinruimer’ Piet Panman begint met zege bij WSV

By | 18 februari 2018

De eerste wedstrijd met ‘puinruimer’ Piet Panman als interim-trainer op de bank kende voor WSV een succesvol einde. De Apeldoornse tweedeklasser bedwong zondagmiddag op de eigen Voorwaarts het als derde geklasseerde Bon Boys met 2-0.

Na 37 minuten strafte aanvoerder Rachid Boughalab een fout van de Bon Boys-doelman af en bracht Panmans ploeg aan de leiding. Na twintig minuten in de tweede helft verdubbelde Ifè Oduguwa de voorsprong.

Kort nadat de paal WSV’s derde en Oduguwa’s tweede goal in de weg stond, kreeg Toby Kuhnen rood omdat hij zijn keeper in eigen strafschopgebied met de handen assisteerde. Michiel Selhorst stopte de daaropvolgende strafschop en voorkwam de aansluitingstreffer van de bezoekers. Over dat de WSV-goalie op het bewuste moment nog onder de lat stond, mocht hij zich niet beklagen. Kort voordien had het erg hoog gestrekte been van Selhorst op een haar na een Bon Boy gescalpeerd…

Ondanks dat de elf Haaksbergenaren na de gemiste strafschop volop aandrongen hield het gedecimeerde WSV in de bijna 25 resterende minuten stand.