TKA krijgt pak slaag van Sportclub Brummen

By | 20 mei 2018

TKA heeft nagelaten zichzelf al op de voorlaatste speeldag te verzekeren van een nieuw seizoen vierdeklassevoetbal. De gevoelige 1-5 nederlaag tegen Sportclub Brummen maken de Orderbosclub tot één van de zes clubs die tot en met de afsluitende competitieronde moeten vrezen voor het klassebehoud in de ‘Apeldoornse Bundesliga’.

Halverwege de eerste helft stonden de Brummenaren door doelpunten van Akoy en Hurenkamp al met 0-2 voor. In de 40e minuut maakte aanvoerder Cemil Usta er vanaf elf meter weer een wedstrijd van. De vreugde voor TKA was slechts van korte duur. Nog voor rust vergrootten de bezoekers door een eigen doelpunt de marge opnieuw naar twee goals in hun voordeel.

Door treffers van nogmaals Akoy en Hooyman liep Sportclub Brummen in de tweede helft uit naar een 1-5 eindstand.