AGOVV neemt eerste horde richting handhaving

By | 2 juni 2018

AGOVV heeft de eerste ronde van de nacompetitie om het klassebehoud schadevrij doorstaan. Op sportpark Berg en Bos versloeg de Apeldoornse tweedeklasser Batavia ’90 zaterdagmiddag met 2-1.

In de eerste helft werd niet gescoord. In het eerste deel van de tweede helft legde de thuisploeg de basis voor de overwinning. Na 55 minuten bracht Ross Baars de thuisploeg koppend aan de leiding. Negen minuten later leek Maikel van der Wijk zich in het Lelystadse strafschopgebied vast te lopen, uit een schier onmogelijke hoek vond de AGOVV-aanvaller aansluitend toch een opening om de bal in de bovenhoek te jagen: 2-0.

Invaller Ahariz scoorde nog wel tegen, maar dichterbij kwam de nummer zes van de derde klasse B niet.

Tegen Terschuurse Boys, dat VV Dieren met 3-1 de baas bleef, mag AGOVV op zaterdag 9 juni een volgende stap zetten om zich te handhaven in de tweede klasse.