ADO doet het rustaaagh aan tegen Laakkwartier

By | 25 juni 2018

Vandaag 2 jaar geleden

Wat ‘Klein-Milanello’ in Terwolde is voor Go Ahead Eagles, is Laakkwartier voor ADO. Al sinds jaar en dag spelen de Haagse profs in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen hun oefenpotjes op het complex van de midden in een volkswijk gevestigde amateurclub.

Nou kom ik sowieso al bijzonder graag in Den Haag. Voor aanvang van bijna elk seizoen pik ik meestal ook wel weer een wedstrijdje mee op het sfeervolle complex aan de Jan van Beersstraat, dat is gelegen tussen de woonblokken in.

Saai is het er nooit. Hagenezen zijn nou eenmaal bijzonder kleurrijke mensen. Alleen dat taaltje al. Van wat ze er tussen neus en lippen door zoal uitflappen, gaan de oren vaak spontaan klapperen. Het tribunetje zit standaard vol als ADO komt. Met vanzelfsprekend waggeme wòògst voor de hongerige voetballiefhebber.

Het is gezellig als altijd wanneer ADO er twee jaar geleden de oefencampagne opent. Met Tommie Beugelsdijk voorop lopen de profs van ADO niet van hard van stapel. Ze doen het rustaaagh aan tegen gastheer Laakkwartier. De amateurs houden de schade op deze zonnige zaterdagmiddag beperkt tot 0-4.

25 juni 2016 Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *