Anderlecht beleeft een lastig avondje tegen WKE

By | 2 juli 2018

Vandaag 5 jaar geleden

Voetbal International gaat in juli ongetwijfeld het zomerse oefenvoetbal weer op de voet volgen. Elk jaar opnieuw iets om naar uit te kijken, dat ‘Pezen in de Provincie’.

Nou heeft de verdwazing mij persoonlijk al langer dan vandaag in haar greep, ik pees er zelf in de zomermaanden ook van oudsher veel af. Je komt nog eens ergens. Heerlijk om af te dwalen naar plekken waar je op grijze en grauwe winterdagen niet zo snel naartoe rijdt. Het aangename temperatuurtje doet je doorgaans toch wat gauwer in de auto stappen om in allerlei uithoeken een potje mee te pikken. Soms zelfs helemaal in de noordelijke periferie van Emmen!

Mijn bezoek samen met grote Willie aan Sportpark Grote Geert is een grootse belevenis. Altijd een mooie club gevonden, dat WKE. Kleurrijk op en top. Het grote Anderlecht heeft het vijf jaar geleden maar wat moeilijk tegen de toenmalige Zondagtopklasser.

De Belgische landskampioen beleeft een lastig avondje. Verder dan een zuinige 0-4 zege komt de equipe van John van den Brom niet.

2 juli 2013 Emmen

Een gedachte over “Anderlecht beleeft een lastig avondje tegen WKE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *