Favoriet csv Apeldoorn verovert Apeldoorn Cup

By | 25 augustus 2018

Adel verplicht. Zoals mocht worden verwacht heeft csv Apeldoorn de Apeldoorn Cup in de wacht gesleept. In de eindstrijd versloeg de favoriet zaterdag op het eigen sportpark Orderbos Columbia met 4-0.

Ondanks een vroege openingsgoal van Maarten Boeve deed de ambitieuze zondagtweedeklasser in de eerste helft weinig onder voor csv. Na de rust was duidelijk merkbaar dat csv Apeldoorn enkele weken meer aan voorbereiding in de benen heeft zitten. Maikel Lange (2x) en Sefa Yildirim bouwden de score verder uit.

De B-keus van de Apeldoornse Hoofdklasser kreeg eerder op de middag op sportpark Berg en Bos een flink pak rammel van Sportclub Genemuiden: 2-8.

Opmerkelijk was dat de organisatie van de Apeldoorn Cup bij de prijsuitreiking de 250 euro prijzengeld voor het als vierde geëindigde Beekbergen schonk aan Life Goals Apeldoorn, het goede doel dat dit jaar aan het evenement was gekoppeld.

De Beekbergenaren konden woensdagavond geen representatief elftal op de been brengen en zegden de wedstrijd tegen csv Apeldoorn af. Naar verluidt gaf een aantal Beekbergense spelers er de voorkeur aan om in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam Ajax aan te moedigen in het Champions Play-offduel tegen Dinamo Kiev boven zelf te voetballen.

Een gedachte over “Favoriet csv Apeldoorn verovert Apeldoorn Cup

  1. Mo

    Paar potjes gezien om de Apeldoorn cup , maar wat is het droevig gesteld met het Apeldoornse voetbal.
    Leek af en toe meer op een horeca toernooi. Vooral zo door gaan en zeker niet fuseren.
    Het is 3 maal niks en het wordt ook nooit wat met voetbal, in de grootste gemeente zonder bvo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *