Roelof Luinge grote uitblinker bij Topklasseduel

By | 25 augustus 2018

Vandaag 6 jaar geleden

Enkele dagen geleden las ik in de Apeldoornse editie van het Algemeen Dagblad dat er in Genemuiden nog wel eens iets onder het tapijt wordt geschoven. Opzienbarend hoe zeer die regio Apeldoorn zich steeds verder uitbreidt.

Zes jaar geleden is er tenminste nog sprake van enige Apeldoornse inbreng wanneer ik besluit de Topklasse-ontmoeting tussen Sportclub Genemuiden en Katwijk te gaan bekijken. Julius Wille draagt het groenwit gestreepte shirt van de thuisclub. Richard Karrenbelt voert als coach de regie aan de zijlijn.

De thuisploeg wordt zeker niet van het tapijt geveegd. Met 1-2 gaan Karrenbelts Genemuidenaren met slechts nipt verschil onderuit. Al kan iedere kenner dan al wel zien dat de kwikzilveren Katwijkers in het seizoen 2012-2013 hoge ogen zullen gooien.

Absolute uitblinker op Sportpark De Wetering is die middag de scheidsrechter. Roelof Luinge steelt op geheel eigen wijze de show. Geen enkele speler op het veld doet zich meer gelden dan de bevlogen arbiter, die bewijst veel te vroeg uit het betaalde voetbal te zijn verbannen.

25 augustus 2012 Genemuiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *