Jong Eagles zegeviert in bijna lege Adelaarshorst

By | 26 september 2018

Vandaag 2 jaar geleden

Een maandag als speelavond geniet logischerwijs niet de voorkeur van de meeste voetballiefhebbers. Mij weerhoudt het er niet van om op z’n tijd op de eerste dag na een druk weekend de IJssel over te steken.

Met zekere regelmaat ben rijd ik van Apeldoorn naar Deventer om bij de beloften van Go Ahead Eagles te gaan kijken. Sinds een aantal jaren gebeurt dat meestal op sportpark Borgele, het complex van RDC. Al heb ik het roodgele reserve-elftal ook weleens in Twello of Wesepe mogen aanschouwen.

De beste oplossing zou zijn om gewoon met de hele handel naar Apeldoorn te verkassen. Op Berg en Bos gaan voetballen. Daar ligt een prachtige accommodatie. Ik ben er zeker van dat Go Ahead Eagles er veel van zijn Apeldoornse supporters een plezier mee zou doen. Goed voor de binding met de achterban. Doodzonde dat de clubleiding van de eerstedivisionist niet eens wat verder over de IJssel heenkijkt.

Om een voor mij onduidelijke reden vindt de wedstrijd tegen FC Dordrecht twee  twee jaar geleden aan de Vetkampstraat plaats. In een troosteloze ambiance blijft het duel niet lang in de herinnering voortleven. In de bijna lege Adelaarshorst zegeviert jong Go Ahead Eagles met 1-0.

26 september 2016 Deventer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *