Parkinson verhuist van Poitiers naar Toulouse

By | 2 april 2020

Vanwege de corona-epidemie zit hij momenteel nog in quarantaine in Poitiers. Na één seizoen keert Michaël Parkinson de plaatselijke volleybaltrots Stade Poitevin echter alweer de rug toe. De Oranje-international komt in het seizoen 2020-2021 uit voor Spacer’s Toulouse.

Naast Gijs Jorna wordt de nieuwkomer uit Poitiers de tweede Nederlander bij de nummer acht van de onvoltooide Ligue A. Ook Jorna heeft zijn contract bij de Spacer’s verlengd. Parkinson neemt bij de Ligue A-club uit Toulouse de plaats in van de vertrekkende Danny Demyanenko.

De 28-jarige middenblokkeerder verheugt zich op de overstap naar de club van Jorna. “Toulouse heeft een jong, maar solide team en de club heeft mij een fantastische aanbieding gedaan.”

Toulouse wordt de derde Franse werkgever voor volleybalnomade Parkinson. De Oranje-international kwam eerder uit voor Nesselande, Rivium Rotterdam, Noliko Maaseik (Bel), SWD Powervolleys Düren (Dui), Lindemans Aalst (Bel), Nantes Rezé Métropole Volley (Fra) en Steaua Bucuresti Volei (Roe).

Volleybalkrant.nl donderdag 2 april 2020

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *