Draisma Dynamo haalt Hofman van ZVH, Cook vertrekt

By | 6 april 2020

Ricardo Hofman zoekt het het komend seizoen een stapje hogerop. De 21-jarige passer/loper stapt van RECO ZVH over naar Draisma Dynamo. Seain Cook verlaat de club uit Apeldoorn na één seizoen alweer.

De 1,99 meter lange Hofman wil bij Draisma Dynamo het beste uit zichzelf halen. “Ik had niet verwacht na slechts één seizoen bij ZVH al zo snel een stap hogerop te maken. Ik wil er voor mezelf uithalen wat er inzit. Ik ben overtuigd dat dit bij Draisma Dynamo kan. Twee seizoenen geleden trainde ik al één keer in de week mee met de selectie. Een aantal jongens ken ik dus al wel een beetje. Ik heb er zin in om volgend seizoen samen met hen iets moois neer te zetten. Ik ben me er bewust van dat ik hard aan de bak zal moeten. Het werkt voor mij als een extra trigger om er een echte concurrentiestrijd van te maken met de andere passer/lopers”, aldus de student Aardwetenschappen op de website van zijn toekomstige club.

Hofman, die eerder ook al met Inter Rijswijk al actief was op het hoogste niveau, is na Frits van Gestel de tweede nieuwkomer bij Draisma Dynamo.

Na de wegens blessures afgehaakte Bram Langevoort keert Seain Cook na de zomer evenmin terug in de selectie van trainer/coach Redbad Strikwerda. Na één seizoen bij Draisma Dynamo houdt de Schot het in Nederland voor gezien.

Volleybalkrant.nl maandag 6 april 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *