Draisma Dynamo houdt kapitein De Weijer aan boord

By | 7 april 2020

Draisma Dynamo houdt haar aanvoerder het komende eredivisieseizoen aan boord. Freek de Weijer blijft de Apeldoornse club trouw. De 24-jarige spelverdeler is naar eigen zeggen nog niet klaar bij de twaalfvoudig landskampioen. “We hebben nog iets af te maken wat ons dit jaar helaas niet is gelukt.”

Het voortijdige einde van het huidige seizoen maakte voor De Weijer c.s. een abrupt einde aan hun kampioensaspiraties. Met de blijvende kapitein aan het roer wil Draisma Dynamo’s vlaggenschip komend seizoen met nóg meer vastberadenheid koers zetten naar de landstitel.

De Weijer heeft zijn doelen zowel binnen als buiten de lijnen duidelijk voor ogen. “Na een tussenpauze van twee jaar begin ik aan mijn vijfde seizoen voor Draisma Dynamo. Het spreekt mij erg aan om voor de prijzen te spelen bij een club die altijd het beste nastreeft. Ik ben erg blij dat ik nog een jaar voor Draisma Dynamo kan spelen. Naast het behalen van prijzen wil ik komend jaar het volleyballen combineren met het voltooien van mijn studie sportmarketing. Ik begin aan mijn zesde jaar, het wordt tijd om het af te ronden.” 

Volleybalkrant.nl dinsdag 7 april 2020

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *