Jeugdinternational Stijn de Ruijter van Assen naar Apeldoorn

By | 8 april 2020

Jeugd Oranje-speler Stijn de Ruijter verhuist het komend seizoen van Assen naar Apeldoorn. De 17-jarige diagonaalspeler van Sudosa-Desto ziet in de eredivisie bij Draisma Dynamo verdere doorgroeimogelijkheden voor zichzelf.

“Ik heb voor Draisma Dynamo gekozen nadat ik al een jaar heb meegetraind. Hierin heb ik een goede indruk gekregen van de trainer en het team. Mijn ambitie is om zo hoog mogelijk te eindigen. Ik denk dat Draisma Dynamo hierin een goede groeifactor kan zijn”, hoopt het 1,99 meter lange talent uit Zuidwolde bij zijn nieuwe club de volgende stappen omhoog te zetten in zijn carrière.

De jeugdinternational maakte bij het Slagharense Side-Out al op 14-jarige leeftijd deel uit van de hoofdmacht. De afgelopen maanden ging De Ruijter in Assen onder de vleugels van trainer Erik Noordijk in gestrekte draf verder vooruit.

Wim Jonker, bestuurslid technische zaken van de Stichting Topvolleybal Dynamo, is overtuigd dat de nieuwkomer zijn talenten in Apeldoorn verder kan ontplooien. “Zoals elk jong talent kan hij zich bij ons goed ontwikkelen. Bij Draisma Dynamo krijgen talenten de kans om te leren van oudere spelers en wedstrijden te spelen waarbij iets op het spel staat. Wij zijn een uitstekende club om spelers beter te maken.”

Volleybalkrant woensdag 8 april 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *