Niels Klapwijk niet met Galati naar Polen voor CL-driekamp

By | 14 oktober 2020

Niels Klapwijk hoefde met zijn Roemeense club CS Arcada Galati niet af te reizen naar Polen. De CEV heeft de eerste van twee driekampen in de tweede kwalificatieronde voor de Champions League dinsdag moeten cancelen.

Vanwege coronabesmettingen in de selecties van zowel Jastrzębski Węgiel (Polen) als Fino Kaposvar (Hongarije), de opponenten van Galati, kon het mini-toernooi in Jastrzębie-Zdrój geen doorgang vinden.

Wanneer de omstandigheden het toelaten strijden de drie clubs nu tussen 27 en 29 oktober in Roemenië oméén ticket in de groepsfase van de Champions League.

Jastrzębski Węgiel, dat in september in de eerste kwalificatieronde voor de Champions League de Nederlandse vertegenwoordiger Draisma Dynamo uitschakelde, kwam afgelopen weekend evenmin in actie in de eigen Poolse competitie. Na een positieve coronatest van één van de spelers moest zaterdag ook de ontmoeting in de PlusLiga bij PGE Skra Bełchatów worden afgelast. De overige selectieleden werden daarop in quarantaine geplaatst.

Volleybalkrant.nl woensdag 14 oktober 2020 / Foto CS Arcada Galati

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *