AGOVV Futsal pakt in Leek de draad weer op: 5-1 winst

By | 23 maart 2022

De zaalvoetballers van AGOVV hebben ook hun derde duel in de verliezerspoule van de eredivisie met een overtuigende overwinning afgesloten. Een week na de coronagerelateerde afgelasting van de uitbeurt bij Tigers Roermond schoten de Apeldoorners in het Sportcentrum in Leek met scherp tegen Leekster Eagles/Amysoft: 5-1 winst.

AGOVV Futsal had nog een rekeningetje te vereffenen met de Groningers. In het eerste deel van het seizoen verloor het in het eigen Mheenpark met het kleinst denkbare verschil van Leekster Eagles/Amysoft: 0-1. Die misstap zetten ze vrijdagavond recht. Dylan de Bruin opende al vlot de score. Deze stand bleef tot aan de pauze op het scorebord staan. In de tweede helft bouwden de gasten hun voorsprong gestaag verder uit. De treffers voor AGOVV kwamen op naam van aanvoerder Rachid Boughalab en drie keer Yasin Erdal. Bouma mocht kort voor tijd de eer redden voor de thuisploeg.

De Apeldoornse zaalvoetballers werken op vrijdag 25 maart hun eerste thuiswedstrijd van 2022 af. Welgeteld negentien weken nadat de Blauwen White Stones met 7-2 afdroogden komt ZVV Den Haag op bezoek in sporthal Mheenpark. De tot dusverre laatste keer dat er toeschouwers aanwezig mochten zijn in Zevenhuizen dateert alweer van 12 november. Dat was uitgerekend tegen Leekster Eagles/Amysoft, de opponent van vrijdagavond.

Voor de afgelaste wedstrijd tegen de Tigers in Roermond heeft de KNVB woensdag 30 maart als nieuwe speeldatum aangewezen.

destentor.nl zaterdag 19 maart 2022 / Foto: Rene Hulshoff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *