AGOVV Futsal mag als winnaar van verliezerspoule dromen van meer

By | 12 mei 2022

AGOVV Futsal is door een 8-5 overwinning bij ZVV Den Haag al op de voorlaatste speeldag winnaar geworden van de verliezerspoule in de eredivisie zaalvoetbal. Dylan de Bruin scoorde op de sportcampus van het Haagse Zuiderpark vier keer.

De uitglijder van in de thuiswedstrijd van vrijdagavond tegen Leekster Eagles had zodoende geen nadelige consequenties voor de Apeldoorners. Concurrent Groene Ster stak AGOVV de helpende hand toe door met 5-2 te verliezen op Texel. Met vier punten achterstand kunnen de Zeeuwen AGOVV Futsal niet meer achterhalen op de ranglijst.

Vrijdag sluit AGOVV Futsal de poulefase af met thuiswedstrijd in sporthal Mheenpark tegen Feyenoord. Drie dagen later (maandag 16 mei) mag het in een ‘brugwedstrijd’ tegen de nummer zes van Poule A proberen de kwartfinale van de play-offs om de landstitel zaalvoetbal te bereiken. Wie de tegenstander in die wedstrijd wordt, wordt pas na de laatste speeldag bekend. HV Veerhuys (13-21), Be’79 (13-21) en RKAV Volendam (13-19) maken elk nog aanspraak op de zesde plek in de eindklassering.

ZVV Den Haag – AGOVV Futsal  5-8 (1-5). Doelpunten AGOVV Futsal: Dylan de Bruin (4), Redouan Boundati, Rachid Boughalab (2), e.d. Essanoussi.

destentor.nl zondag 8 mei 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *