Technische staf AGOVV heeft weer wat te kiezen

By | 14 november 2022

Met een afgetekende 4-0 zege bij WVF bleef AGOVV voor de vierde opeenvolgende wedstrijd zonder nederlaag. Nu de ziekenboeg op Berg en Bos langzaam leegstroomt en de technische staf weer wat ruimer in de spelers komt te zitten, is dat meteen merkbaar in de resultaten.

Marlo de Groot maakte zaterdag zijn rentree bij AGOVV. De verwachting is dat ook Jesse Perdon, De Groots partner in het centrum van de Blauwen-defensie, in de loop van deze maand zijn rentree kan maken. Trainer Gerrit Brouwer had in Zwolle zowaar de luxe van vier veldspelers op de reservebank. Vandaar dat Jeffrey van Amersfoort, die de voorgaande week niet had kunnen trainen, als wisselspeler begon.

Marlo de Groot was blij dat hij zijn eerste volledige wedstrijd van dit seizoen schadevrij had doorstaan. “Het ging goed. Ik ben natuurlijk een poos eruit geweest. Vorig seizoen brak ik m’n enkel. In de bekerwedstrijd tegen WSV schoot het in m’n hamstring. Ik ben blij dat ik weer kan voetballen.”

De score en het spel geven de 26-jarige centrale verdediger vertrouwen voor het verdere verloop van de competitie. “In de eerste twintig minuten was het een beetje zoeken. We kwamen in de eerste helft toch op 1-0. De tweede helft hebben we compleet gedomineerd. Als bij ons iedereen fit is en z’n niveau haalt, moeten we een Top-6 klassering kunnen halen.”

AGOVV kan eerdaags ook beschikken over Jorrid Minnema. De 23-jarige buitenspeler is afkomstig van zondagderdeklasser FC Oldemarkt. Vanwege zijn werk bij de Koninklijke Landmacht in Stroe kon Minnema tussentijds overschrijving aanvragen naar de Apeldoornse zaterdagtweedeklasser.

De Stentor maandag 14 november 2022

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *