Hovocubo maatje te groot voor WSV/FSG Academy

By | 17 september 2017

De hoop op een stuntje bij de thuispremière in de Topsporthal van Omnisport bleef onvervuld. Hovocubo trad zaterdagavond op als spelbederver voor de zaalvoetballers van WSV/FSG Academy. De kampioenskandidaat uit Hoorn was een maatje te groot voor de Apeldoorners: 2-6.

Voor de frequente bezoeker was het eventjes wennen om zaalvoetbal in plaats van volleybal te zien in de ‘Draisma Dynamo Arena’. Ondanks de nederlaag smaakte de eerste kennismaking voor zowel spelers als supporters van Apeldoorns hoogst spelende zaalvoetbalteam naar meer. Zij voelden zich al meteen thuis in hun nieuwe onderkomen.

Het in vergelijking met vorig seizoen op veel posities gewijzigde WSV-team verkocht de huid duur tegen de favoriete Noord-Hollanders. Dat Hovocubo de punten mee naar huis nam, kwam niet als een verrassing. Debuterend coach Anouk Roest noemde de hoeveelheid doelkansen die WSV/FSG Academy creëerde positief. Nieuweling Omar Nejjari ging de analen in als eerste doelpuntenmaker voor WSV /FSG Academy in Omnisport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *