Debuterende Zidane: ‘Ronaldo onverkoopbaar’

By | 8 januari 2016

Zinedine Zidane viert zaterdag tijdens de thuiswedstrijd tegen Deportivo La Coruña zijn debuut als hoofdcoach van Real Madrid. Of hij de ‘Koninklijke’ in het spoor kan houden van plaatsgenoot Atlético en Barcelona, mag ‘Zizou’ de komende maanden gaan bewijzen.
Over één ding is de opvolger van de vorige week ontslagen Rafa Benítez duidelijk: sterspeler Cristiano Ronaldo mag gedurende de winterse transferperiode onder geen beding worden verkocht. ‘Cristiano is onverkoopbaar, hij is de ziel van de ploeg”, aldus de debuterende Real-trainer vrijdag in Marca.

Het debuut van Zidane in Bernabeu is zaterdagavond vanaf 20.30 uur rechtstreeks te volgen op Ziggo Sport Select. (RK)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *