Weerbericht gunstig voor Apeldoornse volleybalderby

By | 12 januari 2016
Draisma Dynamo - Coolen Alterno

Wegens de te verwachten gladheid werd de bekerwedstrijd tussen Draisma Dynamo en Coolen Alterno vorige week uit voorzorg afgelast. Hoewel weerplaza.nl voor woensdag 13 januari vanaf het eind van de middag natte sneeuw voorspelt, lijkt dit het doorgaan van de Apeldoornse volleybalderby niet nogmaals in gevaar te brengen.

Vanaf 20.00 uur staan beide lokale grootmachten woensdagavond in Omnisport tegenover elkaar.

Toeschouwers die desondanks het zekere voor het onzekere willen nemen, wordt aangeraden vooraf de mediakanalen van beide Apeldoornse clubs te raadplegen voor eventuele updates met betrekking tot de verwachte sneeuwval…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *