Bosz met Maccabi verder in Israëlische beker

By | 14 januari 2016
Peter Bosz Maccabi Tel Aviv

Peter Bosz is donderdagavond met Maccabi Tel Aviv doorgedrongen tot de laatste zestien in het toernooi om de State Cup, het Israëlische bekertoernooi. Bij tweedeklasser Ironi Ramat-Ha’Sharon deden de mannen van de Apeldoornse coach wat ze aan hun stand verplicht zijn. Bekerhouder Maccabi behaalde een eenvoudige 1-3 overwinning.

In het Grundman Stadium in Ramat-Ha’Sharon bezorgden Elkaslasi (11, pen.), Ben Basat (71.) en Zahavi (80, pen.) Bosz zijn tweede overwinning als Maccabi-coach. Tussentijds (67.) bracht ex-Maccabi speler Shivchon de thuisclub op gelijke hoogte.

In vergelijking met zijn debuutwedstrijd tegen Haifa husselde Maccabi’s nieuwe trainer de opstelling flink door elkaar. Tegen de een klasse lager acterende opponent gaf Bosz zijn B-keus een kans om zich te bewijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *