Streppel reageert opvallend mild op rode kaart

By | 17 januari 2016
Jurgen Streppel

Sommige dingen veranderen nooit. Op de eerste speeldag van de Eredivisie na de winterpauze leverden scheidsrechterlijke beslissingen weer alom stof voor discussie op. De rode kaarten die Heerenveens Joey van den Berg en Willem II-verdediger Frank van der Struijk dit weekend kregen voorgetoverd door de respectievelijke arbiters Van de Kerkhof en Kamphuis, konden niet bij iedereen op instemming rekenen.

Van der Struijks tweede gele kaart in de wedstrijd tegen NEC boorden Willem II’s kans om in Nijmegen alsnog een gelijkspel te behalen definitief de grond in. Opvallend genoeg reageerde Jurgen Streppel mild op de zware beslissing van scheidsrechter Jochem Kamphuis. De Willem II-trainer, die het geheel in de lijn met zijn voormalige Columbia-trainer Hennie van Werven niet altijd eens is met de arbitrage, toonde zich ditmaal uiterst begripvol.

“Ik wil graag een wedstrijd winnen en ik wil graag over de wedstrijd praten na de wedstrijd. Wij hebben fouten gemaakt. Wij hebben de doelpunten niet gemaakt. En de scheidsrechter maakt fouten. Dat hoort bij het spelletje. Vandaag viel het absoluut niet onze kant op. Daar kunnen we duidelijk over zijn”, aldus Streppel in aansluiting op Willem II’s 1-0 nederlaag in de Goffert voor de camera’s van de NOS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *