Spelers Real Madrid lachen weer

By | 21 januari 2016

Volgens een Madrileense sportkrant heeft Real Madrid een ware gedaantewisseling ondergaan na het ontslag van trainer Rafa Benítez. De lachende spelers op de nieuw geschoten foto van de Real-selectie vormen daartoe volgens AS het overtuigende bewijs.

Benítez moest onlangs na nauwelijks een half jaar het veld ruimen. Werknemers van het Madrileense voetbalimperium worden nou eenmaal gemeten naar andere maatstaven dan elders. Ervaring, succes en vakmanschap zijn in het estadio Santiago Bernabéu van ondergeschikt belang. Bovendien geniet de een meer krediet dan de ander.
Opvolger Zinedine Zidane voldoet duidelijk meer aan het glamoureuze profiel dat voorzitter Florentino Pérez van een Real Madrid-trainer verwacht. Onder Zidane versloeg de ‘Koninklijke’ achtereenvolgens Deportivo la Coruna (5-0) en Sporting Gijon (5-1) met klinkende cijfers. Met Real Betis, Espanyol en Granada als eerstvolgende tegenstanders in La Liga mag worden aangenomen dat ‘Zizou’s’ opwarmingsparty nog enkele weken aanhoudt.

Afwachten nou maar of de Galactische sterren na de eerste tegenslagen blijven stralen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *