Alleen tribune blijft overeind bij AGOVV

By | 23 januari 2016

AGOVV trakteerde zaterdagmiddag alle jarigen op een klassieke valse start van het kalenderjaar 2016. Het enige wat bij AGOVV – Sportclub Teuge uit Apeldoorns zicht overeind bleef, was uitgerekend de monumentale hoofdtribune op Sportpark Berg en Bos… En die stamt toch echt al uit 1925!

Na een week van restauratiewerkzaamheden ziet het bijna 91-jarige bouwwerk er bijna als nieuw uit. Zelfs de scheef hangende dakrand maakt inmiddels een betere indruk dan het metselwerk dat de AGOVV-defensie bijeen moest houden… De ontluisterende 1-4 nederlaag tegen de Teugse Sportclub viel de thuisploeg rauw óp het dak. Na een vlotte 1-0 voorsprong stortte het weinig solide Blauwenbolwerk als een kaartenhuis in elkaar. Op de overwinning van Sportploeg Teuge viel weinig af te dingen. Jeroen van den Hoek en zijn ploeggenoten velden AGOVV met een rechtse hoek …

De onverwachte zeperd doet AGOVV’s titelkansen absoluut geen goed. Door het verlies liep de achterstand van het team  van trainer Jerry Cooke op koploper DSV ’61 op tot negen punten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *