Uiterst pover Vitesse mist Peter Bosz

By | 30 januari 2016

Het gaat Vitesse na het vertrek van trainer Peter Bosz niet bepaald voor de wind. De Arnhemmers kwamen zaterdagavond in Gelredome niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen degradatiekandidaat Excelsior.

De drie wedstrijden die het de afgelopen week afwerkte, leverden Vitesse slechts twee punten op. Dat in het treffen met Excelsior na de nederlaag bij Ajax en het gelijke spel tegen PEC Zwolle wederom geen driepunter kon worden bijgeschreven, kwam voor de 20.000 toeschouwers in Arnhem als een regelrechte domper. De Vitesse-aanhang uitte luidkeels haar ongenoegen door meermaals de naam van Guram Kashia te scanderen. Bosz’ opvolger Rob Maas had de aanvoerder opnieuw buiten de basisopstelling gelaten.

Zorgwekkend voor Maas was vooral dat de thuisploeg zich nauwelijks kansen wist te creëren. De door oud-AGOVV’er Sander Fischer geleide Excelsior-verdediging gaf geen krimp.

Kevin Diks kon zich bij Vitesse niet aan de algehele malaise onttrekken. De Apeldoorner speelde een anoniem duel en kreeg nauwelijks de gelegenheid om opkomend over de rechter flank gevaar te stichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *