csv Apeldoorn kan niet stunten in Lienden

By | 6 februari 2016

Als laatste Apeldoornse vertegenwoordiger is zaterdag ook csv Apeldoorn gesneuveld in het toernooi om de districtsbeker. Zoals mocht worden verwacht was de Apeldoornse zaterdaghoofdklasser niet opgewassen tegen ’s lands sterkste amateurvoetbalclub van het afgelopen jaar. In Lienden behield de plaatselijke FC met 3-1 de overhand.

De gasten, wegens ziekte van Peter Boeve gecoacht door het duo Mark Steur-Ugur Yildirim, kwamen na een kwartier op achterstand door een treffer van Achefay. Clubtopscorer Richard van Schooten bracht csv Apeldoorn na een kwartiertje in de tweede helft verrassend op gelijke hoogte. Een stunt bleef evenwel achterwege. Verheul (65.) en Khandan (90.) beslisten het duel in het voordeel van de zondagtopklasser.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *