Keeper Zwarthoed redt punt voor tiental GA Eagles

By | 8 februari 2016

Go Ahead Eagles is in de eerste wedstrijd na het ontslag van trainer Dennis Demmers niet verder gekomen dan een bloedeloos en doelpuntloos gelijkspel tegen FC Den Bosch. Vooral dankzij sterk keeperswerk van Theo Zwarthoed hield het Deventer tiental maandagavond een punt over aan de thuiswedstrijd.

Het was bar en boos in De Adelaarshorst. Stortbuien en harde wind maakten goed voetballen extra moeilijk. Na een rode kaart voor Randy Wolters moest de formatie van interim-coach Harry Decheiver ruim een half uur lang in ondertal stand zien te houden.

Voor de vijfde keer op rij slaagden de Deventenaren er niet in om op eigen veld te winnen. De laatste thuiszege van Go Ahead Eagles dateert van 6 november. FC Dordrecht werd toen met 3-0 verslagen. Sindsdien hielden achtereenvolgens FC Eindhoven (1-2), Helmond Sport (1-1), Fortuna Sittard (0-2), jong PSV (1-2) en nu dus FC Den Bosch de Eredivisiedegradant van een zege af.

In de rust nam Go Ahead Eagles officieel afscheid van Jop van der Linden. De Apeldoornse centrumverdediger vertrok voor aanvang van het huidige voetbaljaar naar AZ.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *