Nietszeggend oefenpotje als interland nummer 147

By | 9 februari 2016

Vandaag 5 jaar geleden

Om m’n interlandtotaal verder op te krikken, heb ik me in de loop der jaren meer dan eens laten verlijden om zelfs bij allerlei nietszeggende oefenpotjes op de tribune te gaan zitten. Van die nutteloze wedstrijden waarvan je je naderhand steevast afvraagt waarom ze überhaupt gespeeld moeten worden. Voor de zoveelste keer naar Eindhoven, waar je al bij voorbaat weet dat je weer ruzie gaat krijgen met van die verminderd toerekeningsvatbare figuren die Philips inhuurt als steward. Waarom worden dat soort duels nooit eens in Utrecht, Arnhem, Enschede of voor mijn part Alkmaar gespeeld?
Nederland – Oostenrijk op 9 februari 2011 is voor mij interland nummer 147. Het is een soort verslaving, waar ik, zo vrees ik, nooit meer van genees.

9 februari 2011 Nederland – Oostenrijk

I was there…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *