Elf doelpunten in kolkende Arena auf Schalke

By | 11 februari 2016

Vandaag 10 jaar geleden

Het gebeurt niet zo vaak dat Schalke 04 flink uit z’n sloof schiet. Only once in a while. Maar als het dan eens gebeurt, dan is het meteen goed raak. Bayern München heeft het al eens ondervonden. Dat zwartgele volk ook. Vandaag 10 jaar geleden was het de beurt aan de Werksverein uit Leverkusen, van oudsher een Angstgegner.
Elf goals in één wedstrijd maak je niet elke week mee: zeven voor Schalke, vier voor Bayer. Een korfbaluitslag. Achter elkaar vliegen ze er in. De Arena auf Schalke kolkt. Maar zoals al gezegd, zulke uitspattingen gebeuren helaas veel te zelden.

11 februari 2006 Schalke 04 – Bayer Leverkusen

I was there…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *