Ex-Barcelona speler debuteert in IJsselderby

By | 12 februari 2016

Vandaag 4 jaar geleden

Op 12 febuari 2012 slaagt Go Ahead Eagles er zowaar in om eens zonder nederlaag uit Zwolle huiswaarts te keren. Een onverwachte opsteker. Al verandert dat weinig aan de amusementswaarde. Het is feitelijk zoals altijd. Diederik Boer doet irritant en de wedstrijd is nauwelijks het aanzien waard. De 0-0 uitslag zegt feitelijk al genoeg.
Oscar Lopéz debuteert op deze koude zondagmiddag namens Go Ahead Eagles. Maar van wat deze ex-speler van FC Barcelona laat zien, krijgt ook niemand het warm. Na slechts een handjevol wedstrijden in het roodgele shirt blaast de Spanjaard geruisloos weer de aftocht.
Ik woon de wedstrijd bij dankzij de toenmalige technische staf van AGOVV. Topgozer, die Marco Heering!

12 februari 2012 FC Zwolle – Go Ahead Eagles

I was there…

Een gedachte over “Ex-Barcelona speler debuteert in IJsselderby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *