Eindeloos gebrei brengt Go Ahead Eagles steeds verder in de knoop

By | 12 februari 2016

De presentatie van een 500 meter lange roodgele sjaal was het enige dat vrijdagavond van het kritische publiek in de Adelaarshorst nog op enige bijval kon rekenen. Het eindeloze gebrei van thuisploeg Go Ahead Eagles leidde enkel tot afkeuring. De kansloze 3-0 nederlaag tegen VVV Venlo brengt de Deventenaren steeds verder in de knoop.

Een spoedige terugkeer in de Eredivisie lijkt verder weg dan ooit. Langzaam maar zeker moeten de Eagles-supporters er ernstig rekening mee houden dat met de huidige vorm van hun helden zelfs kwalificatie voor nacompetitie een hels karwei dreigt te worden. Het ‘schaam je kapot!’, klonk na een nieuwe wanvertoning dan ook uit vele kelen.

Het uitvallen van clubtopscorer Leon de Kogel met een naar het zich liet aanzien ernstige blessure wierp vanuit Deventer zicht nog een extra smet op een toch al vergalde avond.

Een gedachte over “Eindeloos gebrei brengt Go Ahead Eagles steeds verder in de knoop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *