Winnend AGOVV krijgt koploper weer in zicht

By | 13 februari 2016

Door een 1-0 zege op BAS kon AGOVV zaterdag drie punten inlopen op DSV ’61. De tot dusverre ongenaakbare koploper van de derde klasse B leed in Otterlo zijn eerste nederlaag. Hierdoor brachten de Blauwen hun achterstand op de club uit Doornspijk terug tot zes punten. Weliswaar een behoorlijke kloof, maar met nog dertien wedstrijden voor de boeg allerminst onoverbrugbaar.

AGOVV kende zaterdagmiddag op Berg en Bos een flitsende start tegen BAS. Na de razendsnelle openingstreffer van Lars Hoekman drukte het evenwel niet door. Niet voor het eerst dit seizoen maakten de pupillen van trainer Jerry Cooke het zichzelf hierdoor onnodig moeilijk. Meerdere mogelijkheden om de score verder uit te bouwen werden onbenut gelaten. In de blessuretijd kwamen de gasten uit Biddinghuizen zelfs nog dicht bij een gelijkmaker, maar zagen zij een inzet te nauwer nood voor de lijn gekeerd.

De victorie tegen BAS brengt voor AGOVV niet alleen lijstaanvoerder DSV ’61 in zicht, ook de tweede periodetitel lonkt plotseling voor de Apeldoorners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *