Sintnicolaas houdt het voortijdig voor gezien

By | 14 februari 2016

Het NK indooratletiek meerkamp is zondagmiddag voortijdig beroofd van z’n meest aansprekende troefkaart. Eelco Sintnicolaas, na vijf onderdelen klassementsleider op de zevenkamp, moest wegens hamstringklachten afhaken.

Kort nadat de omroeper van het Apeldoornse Omnisportcentrum had verkondigd dat Sintnicolaas op koers lag de grens van de 6000 punten te slechten, volgde de onheilstijding. Bij het opwarmen voor zijn favoriete onderdeel, het polsstokhoogspringen, sloeg het noodlot toe en moest de Apeldoornse Rio-ganger de strijd staken.

Sintnicolaas’ opgave van haalde tevens een streep door de rekening bij zijn voornemen om zich te kwalificeren voor het WK indoor in maart in Portland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *