Go Ahead Eagles bibberend langs hekkensluiter

By | 19 februari 2016

Na zes thuisduels zonder zege heeft Go Ahead Eagles vrijdagavond op eigen veld eindelijk weer eens het zoet der overwinning mogen smaken. Dankzij een doelpunt van topscorer Leon de Kogel in de 21e minuut ontdeden de tamme adelaars zich moeizaam van rode lantaarndrager RKC Waalwijk.

Feitelijk is daarmee ook alles gezegd over het zoveelste abominabel slechte optreden in de Adelaarshorst. Er kwam een einde aan een belabberde serie. Het enige dat telde, waren de drie punten. Verder betrof het andermaal een wedstrijd om gauw te vergeten. In de slotfase was het zelfs nog eventjes bibberen geblazen voor de thuisploeg. Keeper Theo Zwarthoed voorkwam in extremis de gelijkmaker van invaller Yildirim.

In zijn waarschijnlijk laatste wedstrijd als interim-coach mocht Harry Decheiver toch nog een overwinning bijschrijven op zijn c.v. De verwachting is dat Hans de Koning komende week wordt gepresenteerd als opvolger van de ontslagen Dennis Demmers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *