Tweede periodetitel prooi voor AGOVV

By | 20 februari 2016

Met het ‘officieuze’ binnenhalen van de tweede periodetitel verzekerde AGOVV zich zaterdag van deelname aan de nacompetitie om promotie naar de tweede klasse. Dankzij de 3-1 overwinning op de Elburger Sportclub liepen Jerry Cooke en zijn mannen bovendien weer drie punten in op koploper DSV ’61, dat voor het tweede opeenvolgende weekend punten morste.

In de ‘finale’ om de tweede periodetitel in de derde klasse B bracht topscorer Yuri Brentjens de Blauwen met een artistiek hoogstandje al vlot op voorsprong. Ali Mualaa doelpuntte nog voor de rust tegen voor de rivaal uit Elburg. Treffers van Julius Wille en Lars Hoekman in de tweede helft betekenden dat de AGOVV’ers na 90 minuten de bloemen in ontvangst mochten nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *